Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Wij ontwerpen & drukken brochures: €39,- ontwerp per pagina (min 8 pag.).

Bedrijfsbrochures, op maat, snel en goedkoop! Vraag direct een offerte aan! Direct aan de slag? Bel: 030 - 3690 713
product-image

Uw brochure ontwerp, snel geleverd!

De Folderfabriek begrijpt dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven wij naar snelle oplevering van uw brochureontwerp. Doorgaans hebben wij slechts 1 werkdag per pagina nodig! Heeft u een spoed opdracht laat het ons weten, avondwerk is geen uitzondering.

Eén op één contact met ontwerper

Een goed ontwerp begint bij een goed gesprek. De Folderfabriek werkt op basis van telefonisch contact met een persoonlijke ontwerper. Hij of zij zal de eisen nauwkeurig doornemen en advies geven waar nodig. Immers, effectief ontwerp kan alleen bij goede communicatie.

Brochure drukken? Scherpe prijzen!

Goed ontwerp hoort in een goed jasje! De Folderfabriek heeft al jarenlang goede contacten met landelijke drukkerijen, allen gespecialiseerd in offset druk. Van reclamefolder tot catalogus, van mat to UV-lak glans, recycled papier tot laminaat, geen afwerking is ons te gek!

 • Brochure op maat Persoonlijk contact
 • Inclusief aanpassingen 1 werkdag per pagina!
 • €39,- ontwerp per pagina (min 8 pag.)

  Ja, stuur mij een offerte voor ontwerp van een flyer!

  Sluiten

  Hoe maken wij uw blitse brochure?

  1

  Aanleveren & overleg

  U levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze telefonisch of per email met u door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Hier letten wij met name op het beoogde doel en uitstraling van uw uiting.

  2

  Ontwerp, het eerste concept

  Wij maken binnen 2-4 werkdagen een professioneel en hoogwaardig ontwerp op. De concepten kunnen gedownload worden na login in 'Mijn Folderfabriek' of verstuurd per mail.

  3

  Revisie, aanpassen naar wens

  Gedurende enkele revisie rondes kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw ontwerp.

  4

  Drukken, offset gedrukt en aan uw deur bezorgd

  Als u tevreden bent wordt het ontwerp gedrukt, handzaam verpakt en aan uw deur bezorgd. Het ontwerp wordt bewaard voor eventuele herdruk.

  Vragen over onze werkwijze? Bel 030 - 3690 713 of neem contact op.

  Werkwijze lampje