Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Wij ontwerpen & drukken flyers: €149,- per 2-zijdig ontwerp.

Uw flyer door een professioneel grafisch vormgever laten maken en drukken Vraag direct een offerte aan! Direct aan de slag? Bel: 030 - 3690 713
product-image

Flyerconcept in 2 werkdagen

Uw flyerontwerp op maat wordt na ontvangst van uw briefing en teksten binnen 2 werkdagen opgemaakt. Heeft u uw flyer eerder nodig, vraag naar de mogelijkheden. Aanpassingen worden vaak al binnen 1 werkdag doorgevoerd!

Persoonlijk contact met grafisch ontwerper

Uw flitsend nieuw ontwerp wordt opgemaakt aan de hand van telefonisch contact met uw eigen grafisch ontwerper. Onze ervaren ontwerpers nemen uw beoogde ontwerp in detail door en vragen door waar dat nodig is. Een goed ontwerp begint bij goede communicatie!

Uw flyer ook meteen laten drukken

De Folderfabriek verzorgt het complete proces van ontwerp tot druk en verzending. Onze jarenlange ervaring op het gebied van offset drukken verzekert u van een scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. Van A7 budget tot luxe A5 400grams UV! Vraag naar onze scherpe druktarieven.

 • Ontwerp op maat Telefonisch contact
 • Inclusief revisie Binnen 3 werkdagen
 • €149,- per 2-zijdig ontwerp

  Ja, stuur mij een offerte voor ontwerp van een flyer!

  Sluiten

  Hoe maken wij uw fantastische flyer?

  1

  Aanleveren & overleg, we bespreken uw flyer ontwerp

  U levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze telefonisch of per email met u door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Hier letten wij met name op het beoogde doel en uitstraling van uw uiting.

  2

  Ontwerp, de grafisch ontwerper gaat aan de slag

  Wij maken binnen 1-2 werkdagen een professioneel en hoogwaardig flyer ontwerp op. De concepten worden per mail naar u verstuurd.

  3

  Revisie, uw flyer aanpassen naar wens

  Gedurende enkele revisie rondes kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd aan het flyerontwerp. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw design.

  4

  Drukken, uw flyer wordt offset gedrukt en aan uw deur bezorgd

  Als u tevreden bent wordt de flyer gedrukt in de overeengekomen uitvoering, handzaam verpakt en aan uw deur bezorgd. Het ontwerp wordt bewaard voor eventuele herdruk.

  Vragen over onze werkwijze? Bel 030 - 3690 713 of neem contact op.

  Werkwijze lampje