Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Wij ontwerpen & drukken folders: €199,- per 2-zijdig ontwerp.

Uw folderontwerp professioneel opgemaakt, gedrukt én geleverd. Vraag direct een offerte aan! Direct aan de slag? Bel: 030 - 3690 713
product-image

Folder laten maken? 2-3 Werkdagen!

Hier bij de Folderfabriek hechten we aan snelheid. Uw folder wordt na ontvangst van uw briefing per telefoon of email binnen 2-3 werkdagen opgemaakt. Heeft het concept behoefte aan revisie? Doorgaans verwerken wij uw aanpassingen binnen 1 werkdag!

Persoonlijk contact met grafisch ontwerper

Een goed ontwerp is het resultaat van goede communicatie. Uw folder wordt opgemaakt aan de hand van een persoonlijk telefonisch gesprek of mailwisseling met de grafisch ontwerper. Zo bent u verzekerd van een ontwerp dat aansluit op uw verwachtingen!

Ontwerp. Druk. Verzenden!

Top, het ontwerp is klaar, en nu? De Folderfabriek heeft afspraken gemaakt met landelijke drukkerijen en kan uw ontwerp ook goedkoop en snel drukken. Van 250 grams A4 drieluik met UV-lak tot A4 naar A5 gevouwen, een oplossing is snel gevonden!

 • Ontwerp op maat Telefonisch contact
 • Inclusief revisie Binnen 2-3 werkdagen
 • €199,- per 2-zijdig ontwerp

  Ja, stuur mij een offerte voor ontwerp van een folder!

  Sluiten

  Hoe maken wij uw flitsende folder?

  1

  Lever uw teksten aan en bespreek het beoogde folderontwerp

  U levert uw persoonlijke grafische ontwerper de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, hij neemt deze telefonisch of per email met u door om een duidelijk beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Hier wordt met name gelet op het beoogde doel en uitstraling van uw uiting.

  2

  We gaan aan de slag en ontwerpen een conceptfolder

  Wij ontwerpen binnen 2-3 werkdagen een eerste folderontwerp. Dit concept wordt naar u gemaild als PDF document bijlage.

  3

  Aanpassingsrondes: geef uw feedback en wij passen het ontwerp aan, gewoon tot u tevreden bent!

  Gedurende enkele revisie rondes kunnen eventuele wijzigingen aan uw folder worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw ontwerp.

  4

  Uw folder ook laten drukken? Geen probleem!

  Als u tevreden bent wordt het ontwerp gedrukt, handzaam verpakt en aan uw deur bezorgd. Ook ontvangt u indien gewenst een voor email geschikte PDF in gereduceerde grootte. Het ontwerp wordt uiteraard bewaard voor eventuele herdruk.

  Vragen over onze werkwijze? Bel 030 - 3690 713 of neem contact op.

  Werkwijze lampje