Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Wij ontwerpen & drukken offertemappen: €149,- per 2-zijdig mapontwerp.

Uw map op maat gemaakt en gedrukt. Vraag direct een offerte aan! Direct aan de slag? Bel: 030 - 3690 713
product-image

Uw mapontwerp binnen 2 werkdagen

Wij maken uw offertemap of ringband ordner binnen 2 werkdagen op, geheel op maat! Lever uw logo, teksten en ontwerpwensen aan en we gaan aan de slag. Afwijkende wensen? Van standaard ontwerp tot stansvorm op maat, geen vraag is te gek!

Telefonisch contact met uw ontwerper

Bij de Folderfabriek neemt u uw ontwerp telefonisch door met uw eigen ontwerper. Tijdens een persoonlijke briefing worden uw wensen duidelijk in kaart gebracht, immers een goed ontwerp begint bij goede communicatie.

Uitgebreide drukmogelijkheden

Uiteraard kunnen wij uw nieuwe mapontwerp ook drukken. Van insteekslit voor visitekaartjes tot bestendige folielaag, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kleine oplage? Geen probleem. Grote oplage? Tot 100.000 stuks!

 • Ringband Offertemap
 • Maatwerk Hoogwaardig gedrukt
 • €149,- per 2-zijdig mapontwerp

  Ja, stuur mij een offerte voor ontwerp en druk van een offertemap!

  Sluiten

  Hoe maken wij uw offertemap of ringband ordner?

  1

  Aanleveren & overleg

  U levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze telefonisch of per email met u door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Hier letten wij met name op het beoogde doel en uitstraling van uw uiting.

  2

  Ontwerp, het eerste concept

  Wij maken binnen 2-4 werkdagen een professioneel en hoogwaardig ontwerp op. De concepten kunnen gedownload worden na login in 'Mijn Folderfabriek' of verstuurd per mail.

  3

  Revisie, aanpassen naar wens

  Gedurende enkele revisie rondes kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw ontwerp.

  4

  Drukken, offset gedrukt en aan uw deur bezorgd

  Als u tevreden bent wordt het ontwerp gedrukt, handzaam verpakt en aan uw deur bezorgd. Het ontwerp wordt bewaard voor eventuele herdruk.

  Vragen over onze werkwijze? Bel 030 - 3690 713 of neem contact op.

  Werkwijze lampje