Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Wij ontwerpen & drukken roll-up banners.: €99,- Per banner.

Uw roll-up banner display maatwerk specialist Vraag direct een offerte aan! Direct aan de slag? Bel: 030 - 3690 713
product-image

Binnen 2 werkdagen

Laat een professional uw roll-up banner ontwerpen, de Folderfabriek levert binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt ontwerp volledig in uw eigen huisstijl. Inclusief revisie.

Eigen ontwerper

Overleg telefonisch of per mail uw ontwerpwensen. Onze ontwerpers denken graag mee met het doel van uw banner, altijd met het oog op effectiviteit en opvallen!

Banner snel gedrukt

Eén, twee, drie wellicht tien roll-up banners laten drukken? Onze uitgangspunten: scherpe prijzen, sterk ontwerp en razendsnelle levering, vraag direct een offerte aan!

  • Ontwerp op maat Inclusief mechanisme
  • Eigen ontwerper 2 Werkdagen
  • €99,- Per banner
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Sluiten

Hoe maken wij uw roll-up banner?

1

Aanleveren & overleg

U levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze telefonisch of per email met u door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Hier letten wij met name op het beoogde doel en uitstraling van uw uiting.

2

Ontwerp, het eerste concept

Wij maken binnen 2-4 werkdagen een professioneel en hoogwaardig ontwerp op. De concepten kunnen gedownload worden na login in 'Mijn Folderfabriek' of verstuurd per mail.

3

Revisie, aanpassen naar wens

Gedurende enkele revisie rondes kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw ontwerp.

4

Drukken, offset gedrukt en aan uw deur bezorgd

Als u tevreden bent wordt het ontwerp gedrukt, handzaam verpakt en aan uw deur bezorgd. Het ontwerp wordt bewaard voor eventuele herdruk.

Vragen over onze werkwijze? Bel 030 - 3690 713 of neem contact op.

Werkwijze lampje