Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Wordpress website laten maken: €750,- per website op maat.

Wij maken Wordpress websites in uw eigen huisstijl Vraag direct een offerte aan! Direct aan de slag? Bel: 030 - 3690 713
product-image

Een uniek website ontwerp

De Folderfabriek is gespecialiseerd in de ontwikkeling van custom Wordpress websites: geen sjablonen, wel uniek! Met een uniek ontwerp versterkt u uw merk en kan u zich beter onderscheiden van de concurrentie.

Mobiel vriendelijk? Uiteraard!

Wist u dat van alle bezoekers meer dan 50% mobiel is? Al onze websites worden voorzien van een mobiel framework waarmee de layout zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm. Desktop? Geschikt! Mobiel? Geschikt!

Uw Wordpress website zelf aanpassen

Met een Wordpress website op maat van de Folderfabriek kan u eenvoudig de eigen website aanpassen. Vul overzichtelijke formulieren in en de website update zichzelf. Inloggen, aanpassen en opslaan!

 • Ontwerp op maat Wordpress CMS
 • SEO geoptimaliseerd Mobiel geoptimaliseerd
 • €750,- per website op maat

  Ja, stuur mij een offerte voor een Wordpress website!

  Sluiten

  Hoe maken wij uw Wordpress website?

  1

  Aanleveren & overleg

  U levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze telefonisch of per email met u door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Vaak is het handig om een aantal voorbeelden van websites door te sturen die aansluiten op de beoogde layout en uitstraling.

  2

  Ontwerp, het eerste concept

  Wij maken aan de hand van uw aanwijzingen en eventuele voorbeeldsites een statisch voorbeeldontwerp op in Photoshop van zowel de homepage als een productpagina. Een mobiele weergave wordt voor de homepage uitgewerkt.

  3

  Revisie, aanpassen naar wens

  Gedurende enkele revisie rondes kunnen wijzigingen aan het conceptontwerp worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw ontwerp.

  4

  Programmeren en opleveren

  Als u tevreden bent met het conceptontwerp gaan we aan de slag met programmeren. Het ontwerp wordt omgezet naar een Wordpress theme en aangebracht in een demo-omgeving. Er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van de ingebouwde Wordpress mogelijkheden zoals Custom Post Types en custom filters. Na uitgebreide testen wordt uw nieuwe custom Wordpress website verhuisd naar uw eigen server omgeving.

  Vragen over onze werkwijze? Bel 030 - 3690 713 of neem contact op.

  Werkwijze lampje