Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoord op veel voorkomende vragen. Is uw vraag niet beantwoordt? Bel dan 050 – 2100 152, gebruik de livechat of stuur ons een mail voor meer informatie.

Wat moet ik aanleveren voor een ontwerp?

In de meeste gevallen zijn door u verzorgde teksten en beeldmateriaal nodig om uw ontwerp op te maken. Mocht het zijn dat u geen mogelijkheid hebt om teksten te schrijven of beeldmateriaal te vinden kunnen wij dit in overleg verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn logo, teksten of beeldmateriaal aanleveren?

U kan uw beeldmateriaal altijd emailen naar info@folderfabriek.nl o.v.v uw (bedrijfs)naam en gegevens. Let wel dat de totale grootte van de bijlages niet meer dan 15MB bedraagt. Verstuur in het geval van grotere bestanden per wetransfer.com. Zelf maken wij veelvuldig gebruik van Dropbox om grotere bestanden over het internet te delen. Vraag hier een gratis Dropbox account aan.

Waar kan ik mijn Folderfabriek ontwerp(en) inzien?

Wanneer uw grafisch ontwerper een conceptontwerp heeft opgemaakt wordt deze per e-mail naar u verstuurd. Heeft u opmerkingen of zijn er gewenste aanpassingen? Laat het per mail of telefonisch weten. Een ontwerp is pas af als u tevreden bent!

Worden Folderfabriek ontwerpen bewaard?

Alle opgemaakte ontwerpen worden door ons bewaard voor eventuele herdruk. Om de zoveel tijd wordt er een backup gemaakt om zeker te stellen dat we altijd een kopie bij de hand hebben. Toch is het aan te bevelen ook uw eigen kopie van de geleverde concepten/drukklare bestanden te bewaren.

Wat is de levertijd voor ontwerp?

Een eerste flyer- of folderconcept kan al worden opgemaakt binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van alle afbeeldingen, teksten en ontwerpwensen. Voor meer-pagina’s-tellende producten zoals brochures geldt een levertijd van 4 werkdagen per 4 pagina’s.

Kan ik mijn Folderfabriek ontwerpen ook zelf drukken?

De Folderfabriek biedt zeer scherpe drukprijzen voor hoogwaardig en professioneel offset drukwerk. Als u toch graag gebruik maakt van uw eigen drukker kunnen wij uw ontwerp volgens haar opmaakspecificaties opmaken (€15,- toeslag). Vergeet niet een link te sturen naar deze specificaties.

Wat is de levertijd voor aanpassingen?

Doorgaans worden aanpassingen aan uw conceptontwerp binnen 1 tot 2 werkdagen doorgevoerd. Het nieuwe ontwerp wordt vervolgens weer op de website beschikbaar gemaakt. Wij sturen u te zijner tijd een email ter informatie.

Maakt de Folderfabriek gebruik van ontwerp-sjablonen?

Absoluut niet! De Folderfabriek maakt in alle gevallen unieke ontwerpen, eventueel op basis van een bestaande huisstijl.