Geachte bezoeker, in verband met onvoorziene omstandigheden is de Folderfabriek momenteel gesloten. Wij hopen in de toekomst weer volledig beschikbaar te zijn, excuus voor het ongemak.

Visitekaartontwerp 85x55mm Rayontaxi

Visitekaartjes laten maken

Visitekaartjes kunnen het verschil maken

Stelt je eens voor: je hebt een potentiële klant gesproken en hem van de kwaliteiten van je diensten of produkten overtuigd. Het is een paar weken later en je prospect staat inmiddels op het punt om van je diensten gebruik te willen maken. Hij denkt aan je terug en besluit contact met je op te nemen, maarrrr… wat was je naam ook alweer? Of, wat is je telefoonnummer eigenlijk? Zou je een website hebben, vraagt hij zich af? Waar vind je die informatie, vooral als je de naam kwijt bent? Wat jammer dat er toen hij je sprak geen pen en papier in de buurt waren. Om dit scenario te voorkomen draag je natuurlijk altijd een paar mooie, representatieve visitekaartjes bij je. Een visitekaartje is het ideale geheugensteuntje voor die mogelijke klant.

Visitekaartjes, een ideaal formaat

Het zou natuurlijk fantastisch zijn om altijd een stapeltje folders of flyers bij je te hebben, voor de momenten dat je iemand tegen komt waar je gewoon even snel wat informatie aan zou willen geven. Voor de momenten dat een stapel drukwerk van groter formaat wat onhandig is om bij je te hebben zijn er de visitekaartjes. Ze nemen haast geen ruimte is, maar bieden je klanten en relaties alle essentiële gegevens. Als ze je visitekaartje meenemen en vervolgens contact met je opnemen kun je ze later nog een folder of brochure sturen.

Staying power

Als je klant eenmaal jouw kaartje heeft en bij zijn andere visitekaartjes bewaart is de kans veel groter dat hij bij jou uitkomt als hij op zoek gaat naar de dienst of het produkt dat hij nodig heeft. Je visitekaartjes zijn een blijvende herinnering aan jouw bedrijf.

Een opvallend visitekaartje tussen de rest

Weet je prospect nog wel dat jij bij dat ene kaartje tussen de vele hoort? Een onderscheidend visitekaartje kan het verschil maken tussen gebeld of overgeslagen worden. Als je prospect of klant een map vol visitekaartjes heeft wil je ongetwijfeld opvallen tussen de rest. Opvallende visitekaartjes worden geassocieerd met opvallende bedrijven. Met het juiste ontwerp en een passende uitstraling, kun je veel bereiken. Wat zou je op je kaartje kunnen zetten waardoor je klant meteen aan jou denkt?

We denken graag met je mee over jouw eigen, unieke visitekaartjes. Natuurlijk houden we je huisstijl daarbij in gedachten. Bel ons op nummer 0502100152 om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Oók een folder laten maken?Op maat gemaakt al vanaf €199,-!

Bekijk de mogelijkheden potlood